.

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/15-15-013

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Dokumentum helye
Adatkezelési tájékoztató
Dokumentum helye
Vásárlási tudnivalók
Vásárlási tudnivalók

     A Dinavill által üzemeltetett internetes áruházban www.dinavill.hu található termékek megvásárlása. A termékek pontos adatai, tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatod meg.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

     A megjelenített termékek személyes átvétellel illetve házhoz szállítással rendelhetők meg. Személyes átvétel esetén az átvétel helye, a Dinavill Kft. üzlete, 1154 Budapest, Szentmihályi út 46., az átvétel időpontja a megrendelés visszaigazolásában rögzített időpont.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak

Világítástechnika, fényforrások
Kábelek, vezetékek
Hálózati installációs alkatrészek
Villanyszerelési segédanyagok
Energiaelosztás készülékei
Kapcsolók
Rögzítés és zsugoranyagok
Kaputelefonok és csengők
Ventillátorok
Hosszabbítók, elosztók
Szerszámok, műszerek

 Árak

     A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Rendelési információk           

     A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése.

A megrendelések feldolgozása

     A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 7.00-tól, 16.30 óráig. A megrendelés  feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Amennyiben a rendelés leadása hétvégén, vagy ünnepnapon történik, úgy az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.
     Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mail-ben, és telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 20 munkanapon belül.
     A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges beszállítói technikai változtatások, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változások miatt. A webáruházban történő megrendelés esetén, a képek digitális feldolgozása miatt a termékek tényleges színe eltérhet a valóságtól. Ezekért az esetleges színeltérésekért felelősséget nem vállalunk
     Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a Megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén (melyről előleg számla kerül kiállításra) visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete

 • 1. A megvásárolni kívánt terméket helyezd a kosárba
 • 2. Ha nem szeretnél további terméket vásárolni, ellenőrizd a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva tudod törölni a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma.
 • 3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
 • 4. Megrendelés
 • 5. Szállítási / Számlázási, illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztráltál, akkor be tudsz lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!/*
 • 6. Az adatok megadását követően a " Megrendelés" gombra kattintva tudod elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheted a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhetsz a megrendeléssel.
 • 7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kapsz.
 • 8. A beérkezett megrendelést minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

*A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretnél, a jövőben regisztrált felhasználóként be tudsz lépni és azonnal el tudod küldeni megrendelésed a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyelj az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtanod, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégezned.

Megrendelés módosítása, törlése

     Megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. Ha a megrendelését véletlenül vagy tévedésből adta le a Fogyasztó, vagy a megrendelés véglegesítése után vett észre bármilyen hibát, de a postázás még nem történt meg, a rendelés a webáruház kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen, illetve telefonos hívószámon ingyenesen lemondhatja.
     A Fogyasztó a megrendelése elküldésével szerződést köt velünk, amiben kötelezi magát a megrendelt termék(ek) átvételére. A Vállalkozót is ez a szerződés kötelezi a megrendelés teljesítésére.

Fizetési feltételek

 • Készpénzzel
 • Bankkártyával
 • Előre utalással
 • Utánvéttel

A fizetés, számla alapján a Dinavill Kft. számlájára történik a fent leírt fizetési módok egyikével. Készpénzzel vagy bankkártyával a Dinavill Kft. üzletében (1154 Budapest, Szentmihályi út 46.), vagy előre utalással. Ezen kívül csomagszállító partnerünknél utánvéttel is fizethetsz, készpénzzel vagy bankkártyával.

Fizetési lehetőségek

 • Előleges fizetés

     A megrendelt áru értékének 50%-át megrendeléskor, 50%-át az áru átvételekor köteles a Megrendelő kiegyenlíteni, a fenti fizetési lehetőségek valamely formájába

 • Teljes vételáras fizetés

     A megrendelt áru értékének 100%-át megrendeléskor a vevő köteles kiegyenlíteni, a fenti fizetési lehetőségek valamely formájában. 

          Házhoz szállítás, információk

     Webáruházunk megrendeléseinek kézbesítését csomagszállítás menüpont alatt található szolgáltató cég teljesíti. A termékek kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A szállítás a Megrendelővel előre egyeztetett időpontban történik, arra a címre, melyet a Megrendelő a megrendelés menetén megadott. Ezt a címet a Megrendelő megváltoztathatja a szállítás időpontja előtt maximum 48 órával, melyről köteles a Dinavill Kft.-t írásban tájékoztatni. A címváltozást a Dinavill Kft. minden esetben e-mail-ben visszaigazolja. A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon, 8.00-17.00 között fogadni tudják a szállított termékeket! A terméket át nem vétel esetén másnap megpróbálják újra kézbesíteni.

Az át nem vett termékek szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
     Biztosítunk arról, hogy minden esetben a Te érdekeid tartjuk a legfontosabbnak. Megrendelésed gyorsan és precízen kezeljük. Ehhez szükséges, hogy megrendeléskor pontosan töltsd ki személyes adataid, hogy ügyfélszolgálatunk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Házhoz szállítás díjszabása

     A termékek kiszállítása és az utánvét díja a mindenkori szolgáltató által a csomagszállítás menüpontban található ártáblázata tartalmazza, melyet a megrendelés visszaigazolásakor pontosítunk. Ide kattintva tekintheted meg a díjszabást.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

     A kétszeri kézbesítés után át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

     Termékekre a gyártók által biztosított garanciát vállalunk. A garanciális feltételekről a termékhez csatolt garancialevél tájékoztatja a Megrendelőt. Termék meghibásodása esetén a termékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott terméket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti az 1154 Budapest, Szentmihályi út 46. címre. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 2 § szerinti írásos tájékoztatót a Vállalkozó a megrendelt termékekkel szállítja.