.Szentmihályi úti üzletünk e hét pénteken (07.12) szabadság miatt Zárva tart! Megértésüket köszönjük!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/15-15-013

Szűrés

Kapcsolók, dugaljak, szerelvények

Kapcsolók, konnektorok, redőnykapcsolók, TV és LAN csatlakozók, dugaljak, okos szerelvények. Pár olyan dolog, melyek számos formában színben és kialakításban megtalálhatók webshopunk kínálatában.

A legnagyobb gyártók legjobb minőségű szerelvényeit kínáljuk rövid szállítási határidővel, számtalan esetben raktárról.

Legyen szó Legrand Valena, Valena Life, Valena Allure, Niloé, vagy Schneider Sedna, Asfora, Sedna Design Elements, vagy akár Kanlux és GAO kapcsolókról, konnektorokról, szerelvényekről.

Nem kell választani a stílus a tökéletesség és tökéletesség között mert a Legrand Valena család minden igényed kielégíti. Amennyiben kifinomult stílus és az innovatív funkciók tökéletes kombinációja vágysz, akkor válaszd a Valena Life családot. A Legrand Allure szerelvények a klasszikusabb stílus kedvelőinek nyújtanak óriási választékot a keretszínek kombinációs lehetőségeivel. Innovatív, könnyen telepíthető formában kínál számos intelligens megoldást a Schneider Sedna és Sedna Design kapcsolók és dugaljak, számtalan keretszínben. Amennyiben kivitelező vagy, esetleg egy megfizethető belépőszintű családot keresel akkor neked ajánljuk a Schneider Asfora családot. Hamarosan érkezik kínálatunkban a Legrand új családja a SUNO!

Kérd szakértő kollégáink ingyenes segítségét a szerelvények kiválasztásában. Hozd be hozzánk lakásod, házad terveit és örömmel segítünk Neked összeírni milyen szerelvényekre lesz szükséged!

Hívj minket: +36 30 15 15 013

Kapcsolók, dugaljak, szerelvények raktáron

Lakásunk, munkahelyük hangulatának kialakítása nagyon fontos szempont, mivel életünk nagy részét e két helyen töltjük. A design kialakításakor nem hagyhatjuk figyelmen kívül a lámpatestek és a különböző szerelvények, konnektorok, csatlakozók megfelelő kiválasztását sem.

Manapság sokan gondolkodnak okosotthon kialakításában. Az általunk forgalmazott kapcsoló, szerelvények között rengeteg elem található meg ezen igények kialakításához. A Legrand Netatmo és a Schneider Wiser rendszerek maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak felhasználóiknak. Alkalmazásokon keresztül okos eszközünkről vezérelhetjük a lakásunkban a különböző funkciókat, mindezek mellett akár a fali kapcsolókat is használhatjuk hagyományos módon.

A Dinavill Kft. szakképzett kollégái segítenek annak kiválasztásában, hogy megfelelő helyre a megfelelő termék kerüljön. Neked nincs más dolgod, mint a legjobban tetsző szerelvénycsaládot megtalálni. Ehhez nyújt nagy segítséget weboldalunk, ahol folyamatosan frissítjük a kapcsoló és szerelvénykínálatunkat, hogy minél nagyobb kínálatból tudj választani és minden igényed ki tudjuk szolgálni.

Jelenleg Legrand, Schneider, Kanlux és Gao gyártók 14 különböző szerelvénycsaládját több mint 3000 elemét és kiegészítőjét forgalmazzuk.

Ha kérdésed lenne annak kapcsán, melyik szerelvénycsalád lenne a megfelelő választás számodra, keresd bizalommal szakértő ügyfélszolgálatunkat! Örömmel segítünk Neked összeírni, hogy milyen szerelvényekre lesz szükséged!

Hívj minket: +36 30 15 15 013