.

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/15-15-013

30 napos visszaküldés

30 Napos visszaküldés

 

30 napos termék-visszaküldés


Megkaptad, de nem erre gondoltál? Mégsincs szükséged a termékre?


Semmi gond, a 30 napos visszaküldési lehetőséggel elállhatsz a vásárlástól, és semmilyen indoklással nem tartozol a Dinavill Kft-nek, hogy miért nem tartasz igényt a termékre!

Webshopunkban leadott rendelésed átvételétől számított 30 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, függetlenül attól hogy magánszemélyként vagy cégként vásároltál nálunk.*

Az elállási folyamat azzal kezdődik, hogy a fogyasztó egyértelműen bejelenti elállási szándékát, innentől Neked, és nekünk is kötelezettségeink vannak.

A termék visszaküldése:

A terméket eredeti csomagolásában, minden kiegészítőjével, hiánytalan és hibátlan állapotban, a számlával; valamint a mellékelt elállási nyilatkozattal vissza kell juttatnod részünkre, elállási igényed benyújtása után legkésőbb 14 napon belül. 

A termékeket visszaküldheted futárszolgálattal (melynek költsége a vevőt terheli), de lehetőséged van személyesen is visszajuttatni a terméket, üzleteinkbe, melynek címe és nyitvatartása:

Dinavill Kft - Villamossági szaküzlet
1154 Budapest
Szentmihályi út 44.

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 7.00-16.30
Kedd: 7.00-16.30
Szerda: 7.00-16.30
Csütörtök: 7.00-16.30
Péntek: 7.00-16.30
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Amennyiben futárszolgálattal küldöd vissza hozzán a termékeket úgy kérünk, ne utánvéttel add fel csomagod. A visszaküldött termékek végösszegének (szállítási és utánvét díjak nélkül) visszafizetése az elállási nyilatkozaton feltűntetett bankszámlaszámodra fog történni amilyen gyorsan csak lehet.

A csomag visszaérkezését követően meg kell vizsgáljuk a termékeket, és ha nem találunk az elállástól való kizáró okot elindítjuk a termék vételárának visszautalását.

Figyelem! A Dinavill Villamossági webáruház elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását

  • amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, vagy amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).
  • amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.

*Ezt a törvény által előírt 14 napont túli visszaküldési lehetőséget azon vásárlóink vehetik igénybe akik regisztrált és hírlevélre feliratkozott vásárlók.

Bármi kérdésed merülne fel, keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36/30-1515-013

Email cím: info@dinavill.hu

Ha már regisztrált vevő vagy de még nem iratkoztál fel hírlevelünkre akkor ide kattintva megteheted.