.

Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/15-15-013

Raktárkészlet és szállítási információk

Dinavill Kft - Raktárkészlet

Raktárkészlet és szállítási információk


Raktárkészlet

Webáruházunkban a termékek mellett feltűntetett raktárkészlet és szállítási határidő kizárólag a webáruházunk raktárkészletét és szállítási információit mutatja!


Dinavill Kft

A Dinavill Kft - Villamossági szaküzletének (Budapest 1154, Szentmihályi út 46.) raktárában hely szűke miatt nem ugyanaz a készlet található, mint webáruházunk raktárában. Az üzletben található termékek azonnali elérhetősége után kérlek, keresd kollégáinkat bizalommal a lenti elérhetőségeken.

Természetesen, lehetőség van a webáruházi készlet személyes átvételére Szentmihályi úti üzletünkben. Ebben az esetben a szükséges mennyiséget beszállítjuk üzletünkbe, mely általában már másnap átvehető.
Ezen szándékodat a legegyszerűbben a webáruházunkban leadott rendeléssel tudod felénk jelezni, "személyes átvétel" szállítási módot megjelölve.

"Rendelésre", valamint "Érdeklődjön" feliratok esetén a termékek várható beérkezési idejéről kollégáinknál tudsz érdeklődni, amennyiben nem találsz várható szállítási idő kijelzést. 

Raktárkészlet információink naponta háromszor frissülnek.


Kiszállítás

A raktárkészlet kijelzés mellett megtalálod a termék szállítására vonatkozó információt. 
Ez azt mutatja, hogy mikor kaphatod meg a terméket. Ez a kijelzés figyelembe veszi az ünnep-és munkanapokat is.
Néha előfordul, hogy a megnövekedett csomagszám, vagy egyéb probléma miatt csúszik a szállítás, de minden esetben törekszünk a szállítási információban megjelölt időpontot tartani. 
Amennyiben ettől a dátumtól eltérő szállítást szeretnél, úgy kérlek, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

+36-1-630-3311
+36-30-1515-013
info@dinavill.hu


Dinavill Kft.